Aiemmin koronan vuoksi peruttu Metsämaan Pyramidipiknik 2020 järjestetään sittenkin. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään koko kesän mittaisena aika-etäisyys-juhlana. Tapahtumapaikkana on sekä fyysinen Peltokivipyramidin ympäristö Metsämaalla että virtuaalinen nettisivujen kautta myöhemin löytyvä tapahtuma-areena. Tapahtumapaikalla voi vierailla itse valitsemanaan ajankohtana ja olla osa ajatonta Pyramidifestivaalikansaa.

Metsämaan koulun läheisyydestä löytyvän Peltokivipyramidin viereen on lisäksi rakennettu esiintymislava, jossa jokainen vieras saa esiintyä haluamallaan tavalla. Kesän loppuun mennessä toivomme, että lavalla olisi nähty niin teatteria, tanssia, laulua, soittoa, taikuutta, akrobatiaa, puhetta, runoutta, performansseja ja tiedettä. Tallennetut esiintymiset voi jakaa tapahtumamme Facebook-sivuille. Lisäksi muualle jaetut esiintymiset löytävät toisensa sosiaalisesta mediasta yhteisillä hashtägeillä #kaikkisaaesiintyä ja #metsämaanpyramidipiknik2020. 

Aiempien vuosien tavoin tapahtuman pääsymaksuna toimii edelleen kivi pyramidiin. Peltokivipyramidin juurelta löytyvästä postilaatikosta löytyy tarkemmat ohjeet siitä, miten saat säilöttyä kiven lisäksi sen tarinan osaksi pyramidia. Samat ohjeet löytyvät pyramidipiknikin nettisivuilta.

Pyramidin henki elää meissä kaikissa vahvana! Näytetään se tänä kesänä!