Mistä Pyramidipiknikissä on kyse?

Tervetuloa viettämään riemullista, jo seitsemättä, koko perheen pyramidijuhlaa! Tapahtuman pääsymaksu on kivi yhteisölliseen tilataideteokseen, Peltokivipyramidiin.

KOE:

Kansojen parissa kohistu Metsämaan Peltokivipyramidi ja sen rakennusurakka sai alkunsa seitsemän vuotta sitten. Vuosien saatossa olemme keränneet mitä moninaisempia tarinoita paikalle tuoduista kivistä. Pyramidin yhteydessä ja ympäri tapahtuma-aluetta on ripoteltu postilaatikoita, joihin voi jättää oman kivensä tarinan.

Tämän vuoden uutuuskonseptina esittelemme Pässikuva-automaatin! Silokankaan Lammastilan sosiaalinen ja iloinen pässi tulee takaamaan, että tästä automaatista saa takuuvarmoja pässikuvia, joita kelpaa laittaa näytille hymyssä suin.

Aiempien vuosien lasten suosikit saavat jatkoa: muinaismetsämaalainen Pyraminata-leikki ja pomppulinna takaavat hauskan päivän.

KUULE:

Julkistamme kesän esiintyjiä pitkin kevättä. Esiintymässä ovat oman kylän ylpeys, tulevaisuuden supertähdet METSÄMAAN KOULUN BÄNDI, turkulainen rock-trio Råwstahl, bändin omien sanojensa mukaan luokallejäänyttä matikka-funkkia / rock popia soittava Luuranko sekä särmikästä kansanmusiikkia soittava Ämmät Äänessä.

MAISTA:

Tule maistamaan paikallista luovaa eli luonnonvaraista ruokaa. Antimet ovat osin kerätty Majanojan mailta, metsästetty Metsäkorven metsistä ja korjattu Kallion kentiltä, aina hyvää lähiruokaa.
Viilennykseksi myymme huokeaan hintaan herkullista pehmistä.

NÄE:

Kalliohovin sisällä, kakkoslavan yhteydessä, on taidenäyttely ja elämysmaailma. Mikäli et ole vielä nähnyt tulevaisuuden kansanpukua tai kolmiulotteista triangelia eli Pyramingelia niin äläpä huoli. Ne ovat nähtävissä tänäkin vuonna.
Tulevaisuuden kansanpuvun kaavat ovat löytyneet kenttätutkija Nehemias Mälkin pyranormaalien tutkimusten ansiosta. Käänteisradiohiiliajoituksen avulla olemme saaneet selville Pyramidin kansanpuvun todellakin tulevan tulevaisuudesta. Näe tulevaisuus!

MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA?:

Tapahtuman sponsorien lisäksi olemme kiitollisia yksityishenkilöiden lahjoituksista ja talkootyöstä. Tapahtuma-alueella on maitotonkkia ja pyramidilippaita joihin voi halutessaan jättää kannatusmaksun. Mikäli haluat tukea Pyramidipiknikiä jo ennen tapahtumapäivää, ota yhteyttä Heikki Huhtaseen huhtasheikki(at)gmail.com tai puh.0408418725.
Onko sinulla ideoita ja halua osallistua tapahtuman suunnitteluun ja/tai toteutukseen? Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tapahtuman visuaalisesta ilmeestä vastaa Mari Johanna Oksanen.

PYRANORMAALIA TOIMINTAA JO VUODESTA 2014

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *