Tervetuloa viettämään riemullista, jo kymmenettä, koko perheen pyramidijuhlaa! Tapahtuman pääsymaksu on kivi yhteisölliseen tilataideteokseen, Peltokivipyramidiin. Tapahtumaa vietetään Loimaalla, Metsämaan koulun ja Kalliohovin ympäristössä. https://maps.app.goo.gl/g2aRtxUyRQTQqsUJ7

KOE:

Kansojen parissa kohistu Metsämaan Peltokivipyramidi ja sen rakennusurakka sai alkunsa kymmenen vuotta sitten. Vuosien saatossa olemme keränneet mitä moninaisempia tarinoita paikalle tuoduista kivistä. Pyramidin yhteydessä ja ympäri tapahtuma-aluetta on ripoteltu postilaatikoita, joihin voi jättää oman kivensä tarinan.

Tämän vuoden uutuuskonseptina esittelemme ensimmäisenä maailmassa aikapoimutetun postijärjestelmän analogisten korttien lähettämiseen tulevaisuuteen. Tästä myöhemmin lisää! Esillä myös aiempien vuosien innovaatioita.

Aiempien vuosien lasten suosikit saavat jatkoa: muinaismetsämaalainen Pyraminata-leikki ja pomppulinna takaavat hauskan päivän.

KUULE:

Esiintymässä ovat Tinyhawk & Bizzarro, Ilkka Kalevi Tillanen & Rantaremmi, Anis Kiitu, Surupuseroiset ja Metsämaan Koulun Bändi.

NÄE:

Kalliohovin sisällä on Ajan tila -taidenäyttely. Mikäli et ole vielä nähnyt tulevaisuuden kansanpukua tai kolmiulotteista triangelia eli Pyramingelia niin äläpä huoli. Ne ovat nähtävissä tänäkin vuonna.
Tulevaisuuden kansanpuvun kaavat ovat löytyneet kenttätutkija Nehemias Mälkin pyranormaalien tutkimusten ansiosta. Käänteisradiohiiliajoituksen avulla olemme saaneet selville Pyramidin kansanpuvun todellakin tulevan tulevaisuudesta. Näe tulevaisuus!

MITEN TÄMÄ ON MAHDOLLISTA?:

Tapahtuman sponsorien lisäksi olemme kiitollisia yksityishenkilöiden lahjoituksista ja talkootyöstä. Tapahtuma-alueella on maitotonkkia ja pyramidilippaita joihin voi jättää kannatusmaksun. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tapahtuman visuaalisesta ilmeestä vastaa Mari Johanna Oksanen.

Alustava aikataulu:

16:00 Pyramidikulkue

16:30 Metsämaan koulun bändi

17:00 Surupuseroiset

18:30 Anis Kiitu

19:30 Ilkka Kalevi Tillanen & Rantaremmi

20:30 Tinyhawk & Bizzarro

PYRANORMAALIA TOIMINTAA JO VUODESTA 2014